Top Left Background
Bottom Right Background

Wil je gaan adverteren op onze website? Super! Wij bieden verschillende mogelijkheden wat betreft opvalmogelijkheden voor de website. Bij het plaatsen van een advertentie kun je kiezen welk advertentiepakket je wilt. We bieden altijd een standaard goedkope optie, maar het kiezen van een uitgebreide optie kan de kansen op overname vergroten. Meteen beginnen? Klik hier!


  • Starter Pakket: Ons meestgebruikte advertentiepakket is het Starter Pakket. Hiermee kun je jouw private lease auto plaatsen voor 60 dagen. Nog niet verkocht? Geen probleem, je kunt het eenvoudig verlengen.
  • Langer Geplaatst: Wil je jouw advertentie langer aanbieden? Kies dan Langer Geplaatst. Hiermee verschijnt jouw advertentie voor 2x zo lang op de website. De advertentie is voor 90 dagen geplaatst.
  • Uitgelicht Pakket: De grootste kans op overname? Kies voor het Uitgelicht Pakket. Hiermee profiteer je van een langere plaatsingsduur (120 dagen!), je advertentie verschijnt bovenaan de zoekresultaten en is opvallend weergegeven (met een vinkje!).

Bestaande Starter Pakket advertenties upgraden naar Uitgelicht

Heb je al een bestaande advertentie en wil je toch meer opvallen? Nu kun je ook eenvoudig jouw advertentie upgraden naar het Uitgelicht pakket. Ga hiervoor naar Dashboard > Beheer Pakketten. Hier vind je de upgrade button die je naar de winkelmand brengt om de upgraden af te rekenen. Binnen 2 minuten gepiept!

In de toekomst zullen we meer mogelijkheden toevoegen om jouw advertentie nog meer te laten opvallen.

Voorbeeld Uitgelichte Advertentie

De uitgelichte advertentie heeft een opvallend uiterlijk, een groen vinkje en een stersymbool in de hoek. Ook verschijnt deze bovenaan in de resultaten.

Omhoog plaatsen en/of Verlengen Advertentie

Je vindt de button om omhoog plaatsen of je advertentie te verlengen in Dashboard > Opvalmogelijkheden. Hierna wordt je naar de betaalomgeving geleid. Daar kun je veilig afrekenen via iDeal.

opvalmogelijkheden

  • Bij omhoog plaatsen wordt jouw advertentie weer als eerste in de zoekresultaten getoond (alsof de advertentie als het ware is op dat moment is geplaatst).
  • Bij verlengen wordt de advertentie met 30 dagen verlengd zodat deze niet verloopt en verdwijnt uit de zoekresultaten.
  • Bij Upgrade naar Uitgelicht wordt jouw advertentie direct met 90 dagen verlengt en krijg je het groene vinkje.

 

 

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info