Top Left Background
Bottom Right Background

Private Lease Market biedt private lease en zakelijke leaserijders een advertentie platform om hun leasecontract ter overname aan te bieden. Zo kom je niet voor een hoge opzegboete te staan wanneer je om persoonlijke of werkgerelateerde redenen ineens eerder van je leaseauto af wilt. Aan de andere kant heb jij als je een contract overneemt het voordeel van een kortere looptijd van het contract, een optionele (cash) bonus en toch alle voordelen van een leaseauto!
Het plaatsen van een advertentie is heel simpel en bovendien gratis! In tegenstelling tot andere websites werken wij niet met oneindige formulieren. Een private lease of zakelijke lease advertentie plaatsen is altijd gratis voor het starter pakket. Daarnaast kun je ook kiezen voor betaalde opvalmogelijkheden om jouw advertentie nog meer kans op overname te geven.

Plaats Advertentie

Hoe plaats je een advertentie? Volgens 3 eenvoudige stappen:


Kies het advertentiepakket wat jij wil. Je kunt een gratis optie en een betaalde optie kiezen wanneer je meer opvalmogelijkheden wilt. Het enige wat we vragen is een account aan te maken. Dit is ook zo makkelijk voor jezelf. Via ons dashboard kun je eenvoudig jouw advertentie beheren.


Vul alle velden in en schrijf een pakkende tekst. Doordat wij zo goed als alle opties al hebben klaargezet, is het maken van een advertentie een klusje van 5 minuten! Ook kun je hier meerdere foto’s uploaden van jouw auto. Eventueel kun je ook een bonus toevoegen voor overname.


Plaats jouw advertentie of reageer op andere advertenties. Simpel en direct contact opnemen met de eigenaar. Zo zorgen wij ervoor dat de leasecontract overname snel en gemakkelijk afgerond wordt. Nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.


Enthousiast geworden? Snap ik! Ga nu direct aan de slag met jouw private lease advertentie te maken.

Overnamebonus bij leasecontract

Bij zowel private lease als zakelijke lease advertenties kun je optioneel een bonus aangeven. Zo’n overnamebonus is vooral in de zakelijke leasemarkt gebruikelijk, maar nu ook steeds meer bij private lease. Door een bonus te geven bij overname van het leasecontract spoor jij geïnteresseerden aan jouw auto te kiezen en ben jij nog steeds goedkoper uit dan de opzegboete.

Leaseauto overname

Ben je juist geïnteresseerd om een leasecontract over te nemen? Goed plan! Hierdoor bespaar je veel administratieve rompslomp, zit je korter vast aan een contract en rij je toch direct weg een jong gebruikte auto. Bekijk hier hoe leasecontract overname in zijn werk gaat.

Leasecontract voortijdig beëindigen

Wil je jouw leasecontract opzeggen of voortijdig beëindigen? Bereken eenvoudig wat de potentiële kosten van de afkoopsom zijn. Makkelijk is jouw auto aanbieden bij Private Lease Market ter overname, dit bespaart je een hoge opzegvergoeding.

Advertentie overgenomen of verwijderen

Heb je een advertentie geplaatst en is deze overgenomen? Super! Bij jouw advertentie beheer kun je de advertentie als “overgenomen” markeren (zie plaatje hieronder). Wanneer je dit doet wordt dit bij jouw advertentie aangegeven en verschijnt deze niet meer in de zoekresultaten. Je kunt de advertentie ook in zijn geheel verwijderen in ditzelfde scherm.

advertentie overgenomen

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info