Top Left Background
Bottom Right Background

logoEen private lease of zakelijke lease occasion rijden heeft veel voordelen! Je kiest voor een jong gebruikte auto met een lage kilometerstand die netjes behandeld is. Daarnaast profiteer je wel van alle voordelen van leasen, zoals een vast all-in maandbedrag met onderhoud en verzekering. Meteen ons aanbod checken? Of jouw leaseauto aanbieden ter overname?

Welke voordelen heeft een private lease occasion rijden?

  • Direct rijden in een leaseauto, geen lange wachttijden
  • Netjes behandelde auto’s met een lage kilometerstand
  • Vaak rijk uitgeruste leaseauto’s met veel opties
  • Korte resterende looptijd van het contract, dus geen lange termijn verbintenis
  • Optionele bonus bij overname van de leaseauto

Welke nadelen zijn er?

  • Een beperktere keuze, uiteraard moet de occasion voldoen aan jouw wensen
  • De prijs is niet per se lager dan dat je een nieuw leasecontract zal afsluiten
  • Contact verloopt via een particulier, niet een bedrijf of dealer

Al met al zijn er meer voordelen dan nadelen om een private lease occasion te gaan rijden. Rij jij nu al een private lease auto en wil je wat nieuws? Je kunt gratis¬†jouw auto aanbieden op ons platform. Hiermee voorkom jij een hoge opzegvergoeding te betalen door je contract tussentijds te be√ęindigen. Of ben je op zoek naar ons aanbod van private lease occasions? Klik hier.

Let op huurkoop en financial lease occasions

Veel leasemaatschappijen bieden ook huurkoop (financial lease) aan voor een occasion. Je betaalt dan wel een vast maandbedrag, maar draait nog wel op voor onderhoud en verzekering. In feite is het gewoon een financiering waarbij je de auto op afbetaling koopt middels een lening. Let dus goed op! Volgens de Consumentenbond wordt dit afgeraden:

Bij financial lease betaal je vaak een aanbetaling en een slotsom aan het eind van het contract. Na afloop van het contract word je eigenaar van de auto, waardoor de maandelijkse lasten gedurende de huurkoop veel hoger zijn dan bij private lease.

De Consumentenbond raadt huurkoop af. Een goedkope persoonlijke lening is een beter alternatief. Je bent honderden, vaak wel duizenden euro’s goedkoper uit en de auto is meteen helemaal van jou.

Enthousiast geworden? Plaats nu een advertentie of bekijk ons complete aanbod.

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info