Top Left Background
Bottom Right Background

Bij Private Lease Market willen we je zo goed mogelijk helpen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er nog aanvullende vragen zijn met betrekking tot de website of onze diensten. We proberen de meest voorkomende vragen met betrekking tot lease contractovername hieronder op een rij te zetten.

 1. Hoe plaats ik een advertentie? Een advertentie plaatsen kan via deze link en is altijd gratis voor de eerste advertentie. In 3 eenvoudige stappen is jouw advertentie geplaatst binnen 5 minuten! Wil je meer hierover lezen, klik hier.
 2. Ik heb mijn advertentie geplaatst, en nu? Top, dan zal deze verschijnen in de zoekresultaten en de top 3 ook op de homepage. Hierna kunnen geinteresseerde leasenemers eenvoudig direct contact met je opnemen waarna je een mail ontvangt en tevens in jouw dashboard kunt zien.
 3. Hoe kan ik mijn advertentie aanpassen of verwijderen? Eenvoudig geregeld via het dashboard. Hierin kun je de auto als ‘verkocht’ markeren.
 4. Rekenen jullie geen kosten voor toevoegen van afbeeldingen? Nee, wij rekenen geen extra kosten voor extra foto’s. Anno nu is dat niet meer van deze tijd en onze servers kunnen dit gemakkelijk aan.
 5. Waarom is Private Lease Market gratis? Wij zijn gemaakt voor en door (private) leaserijders. Doordat de website uiteraard ook onderhouden moet worden, zullen we in de toekomst betaalde advertentiepakketten introduceren. Echter, de eerste advertentie plaatsen blijft altijd gratis.
 6. Mag dit van de leasemaatschappij? Ja, de meeste leasemaatschappijen zullen zelfs blij zijn dat je zelf een opvolger regelt. Wel vragen de meeste maatschappijen administratiekosten voor het overschrijven naar een nieuwe leasenemer.
 7. Wilt u als bedrijf adverteren op onze website? Dat kan, ook kunnen we voor leasemaatschappijen speciale advertenties maken. Neem hiervoor contact op met ons.
 8. Zijn jullie alleen voor private lease? Dat zit wellicht wel in de naam en is ook de gedachte achter ons ontstaan, maar we willen zakelijke lease niet uitsluiten. Je kunt tijdens het maken van een advertentie aangeven welke leasevorm jouw auto heeft.
 9. Hoe lang duurt het voordat mijn lease auto wordt overgenomen? Hier kunnen wij geen garanties op bieden, maar we zien dat gemiddeld 70% van ons aanbod een reactie krijgt binnen 3 maanden. Dit ligt natuurlijk ook aan het type auto, de resterende duur en het budget.
 10. Verandert het leasebedrag na overname? Dit verschilt per leasemaatschappij. De meesten maken een nieuw contract op voor de resterende periode. Bij een nieuw contract wordt vaak wel een nieuwe berekening gemaakt, waardoor het eindbedrag enkele euro’s kan schelen.
 11. Kan ik ook een auto kopen in plaats van leasen? In veel gevallen kan dat wel. Je kunt namelijk ten alle tijden de private lease auto overkopen van de leasemaatschappij gedurende het contract. Zij berekenen dan de marktwaarde van de auto en doen je een aanbod. Je kunt dus de aanbieder vragen of zij dit voor je willen doen.
 12. Kan ik mijn leasetermijn nog wijzigen? Ja, bij vrijwel alle leasemaatschappijen kun je de looptijd van het contract en het jaarlijkse kilometrage wijzigen. Hierop wordt dan een nieuw maandbedrag berekend.

Heb je nog steeds vragen? Dat kan natuurlijk, neem dan hiervoor contact met ons op via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk reageren met een passend antwoord.

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info