Top Left Background
Bottom Right Background

Heb je een leuke auto gezien op onze website? Super! Je kunt binnen 5 minuten een reactie sturen naar de eigenaar. Via ons berichten systeem krijgt diegene hier automatisch een notificatie van. Daarna kun je eenvoudig via de chat met elkaar communiceren met betrekking tot de overname. Over het algemeen is het proces wat daarop volgt vergelijkbaar met andere verkopen (op bijvoorbeeld Marktplaats). Het enige wat wij vragen is een account te registreren, zo kun je ook jouw eigen berichten inzien in jouw dashboard.

Ik heb gereageerd op een advertentie, maar wat daarna?

Als je eenmaal in contact bent gekomen met de eigenaar kun je een afspraak maken met elkaar om de auto te bezichtigen en ook de contract(voorwaarden) in te zien. Let op deze dingen:

  • Kloppen alle voorwaarden van het contract? Zoals looptijd en kilometrage
  • Is het kenteken correct en is de uitvoering zoals in contract vermeld? Denk ook aan opties
  • Is de staat van de auto goed? Geen krassen groter dan 2 cm bijvoorbeeld (anders ben je direct al je eigen risico kwijt bij inlevering!)
  • Optioneel: rijdt hij ook goed? Een proefrit is altijd verstandig om de auto echt te ervaren

Ben je tevreden met de auto? Het is aan de huidige eigenaar en jou wanneer de daadwerkelijke overdracht van de sleutels plaatsvindt. De huidige eigenaar dient ook eerst met de leasemaatschappij contact op te nemen om de overname rond te krijgen. Zo wordt de nieuwe eigenaar bijvoorbeeld eerst door het BKR gecheckt en een nieuw contract opgesteld.

Over het algemeen kan dit hele proces binnen 5 werkdagen geregeld zijn!

Als je het nieuwe contract hebt getekend ben jij nu de nieuwe leasenemer van de auto en kun je wegrijden!

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info