Top Left Background
Bottom Right Background

Private Lease Market is ontstaan uit de persoonlijke frustratie over de inflexibiliteit van het (private) leasecontract. Waarom kun je niet net zoals bij gekochte auto’s deze op een website zetten om te kopen en te verkopen? Dat dachten wij ook, en aangezien de meeste leaseaanbieders het toestaan dat contracten van eigenaar wisselen is het idee voor deze website ontstaan. Wij bieden een platform aan waar je gratis of betaald jouw (private) lease auto kunt aanbieden ter overname. Je zit nergens aan vast! Daarnaast kunnen geïnteresseerden door ons ruime aanbod auto’s zoeken en profiteren van:

  • Een overnamebonus, als bedankje voor de overname van het contract een cash bedrag gestort op jouw rekening!
  • Kortlopend contract, vaak 1 of 2 jaar. Niet 4 of 5 jaar aan een auto vastzitten.
  • Direct overnemen, geen besteltijden of eindeloos contact via dealers en leasemaatschappijen.

De hedendaagse oplossing voor leasen

Ben je van baan gewisseld en heb je geen auto meer nodig? Balen als je net een leasecontract hebt afgesloten waar je nog 3 jaar aan vast zit. Wil je opzeggen? Prima, betaal je vaak een fikse opzegboete of afkoopsom. Private Lease Market voorkomt dit alles! Bied hem eenvoudig aan bij ons en laat je auto overnemen. Of zoek in ons aanbod van leasecontracten om voordelig en voor een verkorte periode een vrijwel nieuwe auto te kunnen rijden.

Ondanks dat we nog in de kinderschoenen staan, willen we een zo gebruiksvriendelijk mogelijk platform aanbieden. Geen poespas, je plaatst jouw advertentie, vult alle informatie in en binnen 5 minuten is de advertentie geplaatst. Je kunt ook eenvoudig op andere advertenties reageren door direct met de eigenaar contact op te nemen via ons berichtsysteem.

Wij hopen dat in de toekomst Private Lease auto’s net zo makkelijk van eigenaars kunnen wisselen als gekochte auto’s! 

Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We proberen binnen 24 uur op je mailtje te reageren.

Partners:

Autolease
Justlease

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info