Top Left Background
Bottom Right Background

Private Lease Market is ontstaan uit de frustratie over de inflexibiliteit van het (private) leasecontract. Waarom kun je niet net zoals bij gekochte auto’s deze op een website zetten om deze te kopen en te verkopen? Dat dachten wij ook, en aangezien de meeste leaseaanbieders het toestaan dat contracten van eigenaar wisselen is het idee voor deze website ontstaan.

De hedendaagse oplossing voor flexibel leasen

Ben je van baan gewisseld en heb je geen auto meer nodig? Balen als je net een leasecontract hebt afgesloten waar je nog 3 jaar aan vast zit. Niet dus! Bied hem eenvoudig aan bij ons en vind iemand die voordeel heeft van een korter leasecontract. Of zoek in ons aanbod van leasecontracten om voordelig en voor een verkorte periode een vrijwel nieuwe auto te kunnen rijden.

Ondanks dat we nog in de kinderschoenen staan, willen we een zo gebruiksvriendelijk mogelijk platform aanbieden. Geen poespas, je plaatst jouw advertentie, vult alle informatie in en hij staat online! Je kunt ook eenvoudig op andere advertenties reageren door direct met de eigenaar contact op te nemen.

Wij hopen dat in de toekomst Private Lease auto’s net zo makkelijk van eigenaars kunnen wisselen als gekochte auto’s! 

Goto Top

Recent News

Other News

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.  Meer info